Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen zijn de navolgende leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing:

1. Alle prijzen zijn in Euro en inclusief BTW. Bestellingen van minder dan 10,00 euro kunnen wij helaas niet verwerken.

2. Couponscodes en Cadeaubonnen kunnen niet in combinatie worden gebruikt met andere aanbiedingen, enkel los van elkaar zijn deze per aparte bestelling in te dienen. Let op: U kan alleen van een Cadeaubon of Couponcode gebruik maken als u bent ingelogd met uw eigen account. Kortingscodes gelden niet voor reeds afgeprijsde artikelen.

3. Voor transport/administratie en verzendkosten binnen BeNeLux brengt Houding in Balans € 7,95 in rekening. Voor alle bestellingen boven de € 400,00 worden geen bezorgkosten in rekening gebracht.

4. Voor transport/administratie en verzendkosten buiten de BeNeLux brengt Houding in Balans € 20,00  in rekening. Voor alle bestellingen boven de € 400 worden geen bezorgkosten in rekening gebracht.

5. Alle aanbiedingen van Houding in Balans zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van het product. Wanneer een product onverhoopt niet meer leverbaar is, wordt er contact met u opgenomen en u eventueel een alternatief aangeboden. U kunt ook het geld teruggestort krijgen op uw rekening.

6. De kortingen die wij in onze communicatie uiten zijn voor onze vaste klanten, ofwel diegenen met een account op de site. Indien u geen account heeft bij Houding in Balans kan het kortingspercentage dus afwijken.

7. Houding in Balans heeft het recht om prijzen te wijzigen en om eventuele typefouten te corrigeren. Wanneer u hierdoor zou worden benadeeld, wordt u middels e-mail op de hoogte gesteld. U heeft dan het recht uw bestelling te annuleren.

8. Wanneer u een bestelling plaatst, worden uw gegevens niet doorgegeven aan derden. De Wet Persoonsregistratie is hierop van toepassing.

9. Houding in Balans aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent het inzetten van producten tijdens evenementen of wedstrijden, hiervoor dienen de regels van de overkoepelende organisatie te worden geraadpleegd cq gevolgd. Als gevolg van de dynamische ontwikkelingen op dit gebied, dient de regelgeving op dit gebied regelmatig te worden nagezien.

10. Houding in Balans is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd voor u niet acceptabel zijn dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

11. Afbeeldingen van producten kunnen afwijken van hetgeen u geleverd krijgt. Uiteraard krijgt u het bestelde product in huis.

12. Houding in Balans levert nooit producten uit waarvan de prijzen op € 0,- staan.

13. In verband met het milieu sturen wij niet standaard 2 pakketten, indien de levertijd van de bestelde producten niet gelijk is. Houdt u dan rekening met de langste levertijd.

LET OP, bij annuleren van de bestelling kunnen wij in het geval van een eenmalige machtiging pas na 35 dagen uw geld terugstorten op uw rekening, bij een creditcard betaling is dit na 28 dagen, bij een betaling via iDeal is deze termijn 4 dagen. Dit is kosteloos. Wij kunnen begrijpen dat u sneller uw geld teruggestort wilt hebben. Dit is ook mogelijk, echter dan dient u uw IBAN en BIC nummer door te geven op info@houdinginbalans.nl en dan rekenen wij hiervoor € 1,95 administratiekosten.