Retourservice

1. Zichttermijn & retourregels

Houding in Balans houdt haar klanten graag tevreden. Indien uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet mag u deze daarom binnen 14 dagen na aankoop  retour zenden. 
Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. 
 
Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het retourneren. Dit geldt niet voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming. U kunt het artikel retourneren:

•    binnen de zichttermijn van 14 dagen 
•    als het artikel compleet is 
•    in de originele staat en fabrieksverpakking.


2. Retourafspraak

Voorafgaand aan de retourzending verzoeken wij u eerst contact met ons op te nemen, dan kunnen wij uw retour administratief voorbereiden en het magazijn vast inlichten dat uw zending retour komt.
Voor retourzending dient u per email naar ons emailadres, info@houdingingbalans.nl, een verzoek in te dienen met daarbij uw ordernummer en omschrijving.

3. Retour zenden

Artikelen kunnen geretourneerd worden tegen een bedrag van € 14,95.  Terugbetaling van het aankoopbedrag is hierbij niet mogelijk, u krijgt hiervoor een tegoedbon.

4. Ruilen

U kunt ook een artikel bij ons omruilen voor een andere maat of een andere kleur. Ook in dit geval kunt u uw bestelling retourneren en sturen wij het nieuw product naar u toe tegen een bedrag van € 14,95.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, of er niet zeker van bent dat u iets retour kunt zenden, neem dan contact met ons op.